Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Op deze pagina komen de meest gestelde vragen, heeft u een andere vraag? Stel hem op Facebook of vul het contactformulier op de website in.

Wij houden ons aan de regels die de Tsjechische overheid voor schrijft. Deze veranderen regelmatig. Wilt u weten wat de regelgeving op dit moment is? Dat kunt u nalezen op www.mvcr.cz.

Op dit moment geven wij een omboekgarantie, mits er direct bij ons geboekt is. Meer hierover kunt u lezen in onze algemene voorwaarden.

De "Druppel" is een chip waar u bij de receptie tegoed op kunt zetten, hiermee opent u de slagboom en kunt u douchen. Tegoed wat u niet gebruikt krijgt u terug bij uitchecken.

U kunt in de omgeving van Camping 2000 naar de dierentuin, hiken,  mountainbiken, steppen,  hertjes spotten, golf, paragliden, abseilen, zwemmen, fietsen, kanoën, varen, fruit plukken, paddenstoelen zoeken (wel alleen als je er verstand van hebt), Waterskieën, Sychrov Kasteel, Frydlant Kasteel, naar het Rope centre, bezoekje aan Liberec, bezoekje aan Praag en nog heel veel meer. Op Google maps kunt u precies zien wat er allemaal in de omgeving zit bijvoorbeeld door te zoeken op "activiteiten Liberec" in Google maps.

Nee, u kunt direct boeken en hier zit een betaalverplichting aan vast.

Ja het water uit de kraan is drinkwater.

Als u de camping op rijdt ziet u voor het hek een blauwe grote container, hierin kunt u uw afval kwijt.

NL59ABNA0562964703 BIC: ABNANL2A

Wij stellen het op prijs als u bij de overboeking uw reserveringsnummer vermeldt.

Wilt u bijvoorbeeld de datum van uw boeking wijzigen, of de plek of het type accommodatie? Dat kan, het kan zijn dat hier kosten aan verbonden zijn (algemene voorwaarden). U kunt een email te sturen naar [email protected] vermeldt hierin uw reserveringsnummer en de wijziging. U kunt in de zoek en boek module zien of de door u gekozen wijziging nog mogelijk is.