Prijslijst

Wat u wilt weten

Prijzen kamperen Tsjechië en bijkomende kosten

U kunt de prijzen voor uw verblijf in de zoek en boek module bekijken. Extra opties en de kosten hiervan staan tevens in de zoek en boek module. Bijkomende kosten zijn hieronder aangegeven.

Borg

De borg voor de accommodaties bedraagt € 100,- en € 200,- voor de luxe vakantiehuizen. Deze wordt bij aankomst op de camping betaald en een week na vertrek teruggestort op de door u opgegeven bankrekening.

Toeristenbelasting

De prijzen zijn excl. toeristenbelasting 17 Kc per dag en 5Kc per dag millieuheffing per persoon vanaf 12 jaar.

Extra te huren

Babypakket: Bed en kinderstoel.
Keukenlinnen: 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken.
Handdoekenpakket: 1 kleine en 1 grote handdoek.
Koelkast: Koelkast zonder vriesvak, per dag.
Vuurkorf: per dag
Extra tentje: zelf mee te nemen, per dag
Extra Wifi: 35 GB voor 17 euro, een week te gebruiken, op de camping bij te kopen.

Prijzen kunt u zien in de zoek en boek module hieronder

Douchen

U kunt gebruik maken van de “Druppel” dit is een chip waar u tegoed op kunt laden. Over gebleven tegoed krijgt u terug bij inlevering bij de receptie.

Zoeken, Beschikbaarheid, Boeken

Wat zeggen anderen
Gemiddelde beoordeling 8,2
Plattegrond en Streetview
kampeerplaats tsjechie
Kom langs op Camping 2000!
Beschikbaarheid & Boeken

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 25 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

U begint met uw boeking voor een accommodatie of kampeerplaats, hier geeft u aan dat het om een voorkeursplaats gaat en kiest een plek uit op de plattegrond.  U kiest dan een plek uit die voor die periode beschikbaar is op de plattegrond. U ziet dan meteen welke plekken nog meer beschikbaar zijn, zo kunt u alvast de tweede plek uitzoeken maar hier maakt u een aparte boeking voor.

Nadat u de eerste boeking heeft gedaan, doet u een tweede boeking ook met voorkeursplaats. U bent nu verzekerd van twee plekken naast elkaar.

Op de camping is er veel beschutting. Alle plaatsen hebben zon en schaduw. De ene plaats heeft ochtend- en middagzon en de ander middag- en avondzon. Als u op de plattegrond kijkt, dan komt de zon op aan de bovenkant van de plattegrond op en gaat hij onder, onder aan de plattegrond. Als u in de boekingsmodule een voorkeursplaats selecteert staat er bij de pinpoint op de plattegrond of het een plek is met ochtend-/middagzon of middag-/avondzon.

U kunt de prijzen zien in onze zoek en boek module op onze website.

Honden zijn overal aangelijnd toegestaan, in alle accommodaties (niet op bed), behalve in de Safaritenten XXL, Vakantiewoningen en Stacaravans.

Scroll naar boven