Accommodaties

Wat u wilt weten

Accommodaties huren op Camping 2000

Van Basis kampeerplaats tot Luxe vakantiehuis, Camping 2000 heeft een ruime keus aan huuraccommodaties voor het hele gezin. De accommodaties zijn maximaal geschikt tot 8 personen maar het is mogelijk om een eigen tentje bij te zetten, dit dient u wel aan te geven bij de boeking. 

Ook honden zijn hartstikke welkom bij ons op de camping, alleen niet in de Safaritenten, Stacaravans en Vakantiewoningen. 

Wilt u weten hoe u 2 plekken naast elkaar boekt? Onderaan deze pagina hebben wij wat extra informatie toegevoegd over onze accommodaties.

Faciliteiten

Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,2
Beschikbaarheid & Boeken

Hoe huur ik een huuraccommodatie op vakantiepark Camping 2000

Camping Tsjechie met Nederlandse eigenaar - Camping 2000

U kunt 2 aparte boekingen met voorkeursplek doen en hierbij aangeven in de opmerkingen dat ze bij elkaar horen. Wij kunnen ze dan eventueel voor u samenvoegen, mocht u dit willen.

Het kan zijn dat de bevestiging in de spamfolder terecht is gekomen, dit gebeurt vooral met hotmail emailadressen. Mocht dit niet het geval zijn, wij bevestigen de boekingen handmatig, dat kan maximaal zo een drie dagen duren.

Door de door u gekozen aankomst- en vertrekdatum in te vullen en de gewenste accommodatiesoort. Er komen dan de beschikbare accommodaties voor die periode naar voren, hier kunt u kiezen om door te klikken naar "Meer informatie" om details van de accommodatie te zien, of u kunt kiezen voor "Boeken". U kunt dan direct voor de door u gekozen periode boeken.

Camping 2000 heeft verschillende huuraccommodaties beschikbaar op de camping.

Verhuur van spullen als aanvulling op huuraccommodaties op vakantiepark Camping 2000

Op de camping verhuren we naast huuraccommodaties ook vuurkorven, skelters, handdoeken, bedlinnen, keukenlinnen, babybedjes en barbecues. De accommodaties zijn voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker of fluitketel, gasstel, bestek, borden, pannen, kurketrekker, kopjes, schaar, messen, snijplankjes en lampen. Nu kan het onverhoopt wel eens voorkomen dat er iets uit de inboedel mist. 

Bij elke check out gaan wij erop uit om alles na te tellen en aan te vullen. Zoals u kunt begrijpen is dit ontzettend veel werk en kan het wel eens voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien of wordt vergeten, u bent dan van harte welkom, als u niet zonder kunt, om de missende accessoire in de receptie op te halen. Wij doen onze uiterste best alles compleet bij check in te hebben aangevuld, helaas zijn wij ook maar mensen en kan er weleens een theelepel vergeten worden in de hectiek van het runnen van een camping. De accommodaties worden tevens bij check in schoon opgeleverd en voorzien van toiletpapier. 

Wij waarderen het als u het meldt als er iets stuk is in een huuraccommodatie

Wij zijn erg zuinig op onze accommodaties en stellen het op prijs als u het ons meldt wanneer er iets stuk is, wij proberen dit dan meteen op te lossen. Nu kan het weleens zijn dat een onderdeel besteld moet worden, maar in de regelmaat proberen wij er meteen iets aan te doen.

Camping 2000 doet er alles aan om het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken en wij hopen dat u een fantastische tijd heeft bij ons op de camping!

Scroll naar boven