Kampeerplaats Luxe

Geopend tussen 15-05 & 15-09

Wat u wilt weten

Informatie 

Kampeerplaats Luxe

De Luxe kampeerplaatsen zijn gemoedelijke plaatsen van 140m2. U bevindt zich tussen de dennenbomen, middenin de prachtige natuur van Tsjechië. ’s Ochtends wordt u gewekt door de vrolijk tjilpende vogels en kunt u genieten van de rust die u in de grote steden gemist heeft. De Luxe Kampeerplaatsen bevinden zich dichtbij de speeltuin, het zwembad en het restaurant.

Alle plaatsen hebben aan tenminste één zijde groene beplanting. De Luxe kampeerplaatsen zijn de plekken 123 1/m 187. Het gaat om plaatsen van 140m2. Voor deze plaatsen kunt u gebruikmaken van de gezamelijke sanitairgebouwen, voor douchen wordt er gebruik gemaakt van een “Druppel”. Ook is er privé sanitair bij te boeken in de module hieronder, mits nog beschikbaar.

Alle Luxe kampeerplaatsen zijn autovrij, u kunt uw auto op de aangewezen parkeerplaatsen parkeren. U kunt kiezen uit plaatsen met ochtend- of avondzon, hiervoor kunt u de plattegrond raadplegen.

Faciliteiten

Faciliteiten Camping

Faciliteiten plaats

Extra te huren

Babypakket: Bed en kinderstoel
Keukenlinnen: 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken
Handdoekenpakket: 1 kleine, 1 grote handdoek

Parasol: te huur per dag

Kampeertafel met stoelen: hele periode €20,-
Vuurkorf: te huur per dag

BBQ: te huur per dag

Koelkast: te huur per dag, borg €50,-

Niet toegestaan

Beschikbaarheid & Boeken

Henri Dekker
Henri Dekker
2023-01-08
Nette camping waar je je direct thuis voelt. Mooie nette kantine en plaatsen waar je kan eten (binnen en buiten). Mooi zwembad en goede sanitaire voorzieningen.
Nadine Schoonhoven
Nadine Schoonhoven
2023-01-06
Met het gezin een leuke tijd gehad bij Camping 2000. Leuk personeel en veel Nederlandse gezinnen waardoor er veel kinderen vriendjes maken.
Elise Hogendijk
Elise Hogendijk
2023-01-05
Leukste camping in Tsjechie! Voor kinderen is er veel te doen. lekker spelen op de camping. Er zijn twee speeltuintjes, Zwembad met glijbaan en een kinderbadje, 2 tafeltennistafels, in de ochtend de knutselclub en 1 x in de week een kindershow. De bootjesrace en de bingo waren ook super en druk bezocht.
Fabian San Miguel
Fabian San Miguel
2023-01-04
Mooie camping met veel nieuwe faciliteiten, groot zwembad met glijbaan, lekkere pizza's en leuk personeel. Wij komen graag nog eens terug op deze camping
Johan Kuijp
Johan Kuijp
2023-01-04
Een hele fijne camping met super sanitair! De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet vooral de velden achter op de camping. We werden goed ontvangen op de camping bij de receptie. Bij het zwembad kan je lekker afkoelen op warme dagen. Helaas is de route over de jested afgesloten waardoor het 10 minuten langer rijden is naar Liberec. Wij zijn helemaal tot rust gekomen.
Ramona
Ramona
2022-11-27
Eigenaren praten slecht over camping gasten als ze in het restaurant aan het ontbijten zijn. Aan het animatieprogramma houd de camping zich niet. We zorgden dat we op tijd terug kwamen van een trip voor de kinderdisco. Ze hadden besloten dat deze niet doorging zonder dit te communiceren. Bij een andere optreden die na een uur nog niet was begonnen had de manager een bijzondere opmerking: De opmerking van de "manager" was dat hij bij een concert van de rollingstones ook weleens 3 uur heeft moeten wachten....Als jij een klacht hebt en dit direct aangeeft bij de manager , wordt er niet op gehandeld, maar krijg je deze opmerking. Personeel en eigenaren waren niet vriendelijk, praten slecht over gasten in het bijzijn van andere gasten , niet behulpzaam. Al met al geen gastvrije en vriendelijke camping. Ik verwachtte bij deze camping geen luxe, maar wel een glimlach. helaas....@ de eigenaar: zoals u kunt lezen gaat de klacht erover dat wij iets kwamen melden wat wij niet als prettig ervaarden. De review gaat juist over de reactie die wij kregen toen we iets aan gaven. De manier waarop jullie met klachten omgaan. De reactie van uw kant dat wij het niet hebben aangegeven, en nu online plaatsen klopt dus niet.
Joris
Joris
2022-11-17
Een camping met voors en tegens, ik ben niet de eerste die dat schrijft. De eigen website maakt reclame met "Kom ook naar de leukste camping in Tsjechië!", maar dat lijkt een beetje op de slogan van WC-eend. Pluspunten: - De plekken op het terrein zijn ruim en voorzien van electra, daarnaast zijn er voldoende tappunten voor water aanwezig. - De omgeving en het land zijn schitterend, veel mooie natuur en voor wandelaars zijn er in alle moeilijkheidsgraden wandelroutes met prachtige uitzichten te vinden (de meesten wel 1-1,5 uur rijden). - De prijs voor een kampeerplek is in vergelijking met andere landen waar wij zijn geweest in orde. - Het schoonmaken van het sanitair vond ik op orde, zeker niet onder de maat. Minpunten: - Het sanitairgebouw aan de voorkant (vooral de toiletten) is niet meer van deze tijd en hoognodig aan vervanging toe (zie foto's). Het staat in schril contrast met het nieuwe gebouw aan de achterkant. - De douches schommelen erg veel in temperatuur (van koud naar te heet) en regelmatig is erg geen of nauwelijks warm water. - De animatie is gericht op de allerkleinsten, waar mogelijk ook iets gedaan kan worden voor de tieners (beach volleybal of tafeltennis toernooi eens per week). Dit is tevens een mooie compensatie voor de in de app aangeprezen hangbus voor jongeren, die niet meer bleek dan een zeecontainer vol met peuken en lege bierflesjes. - We hebben ons 1 avond gewaagd aan de hamburgers en sate in de bar, maar die waren zo-zo.
Simon Dorrestijn
Simon Dorrestijn
2022-10-19
Wij waren hier augustus 2022met de caravan en hebben ons met onze kinderen en vrienden prima vermaakt. Wij kozen voor deze camping vanwege het animatie team en de camp winkel. Wat tegen viel is dat er geen animatie team aanwezig is alleen een leuke meid die echt haar best doet om iets te organiseren en vervolgens midden in het hoog seizoen zelf met vakantie gaat, en groot gelijk heeft ze! Kwam er bij ons op neer dat er tijdens onze vakantie in augustus geen animatie aanwezig was. Wij hebben de eigenaar er op aangesproken en die zegt doodleuk dat hij er niets aan kan doen. Tevens is er geen campwinkel aanwezig er kon alleen heel duur brood worden besteld tot 11 uur 's morgens. Gelukkig vonden wij op 2 km van de camping een betaalbare winkel. Volgens de eigenaar is de eerste winkel in Liberec, 20 minuten reiden, het dichts bij. De diepvries pizza worden in een steenoven gelegd en ontdooid alsof ze vers zijn en vervolgens betaal je € 14 euro per pizza dus heel duur. Zoek op Google naar restaurants in de regio, lekkerder en 50% goedkoper. Wat leuk is op de camping is dat je een vuurkorf kan huren zonder vuurschaal en zo 's avonds bij een kampvuur kan zitten. Bijzonder is dan wel dat als je geen vuurkorf huurt en er zelf een mee brengt met vuurschaal je deze moet uitmaken i.v.m. brandgevaar. (meten met 2 maten, inkomstenderving) Vooral geld in ontvangst nemen is belangrijk voor deze camping en niet een tevreden gast.
M. van Stam
M. van Stam
2022-10-18
Wij zijn gedurende de zomervakantie twee weken op deze camping geweest en wij komen er niet weer. Geen vriendelijk ontvangst bij aankomst. Op de menukaart restaurant staat ook dat je salade bij de maaltijd krijgt. Dat krijg je inderdaad in een klein sausbakje, ongeveer een halve vork vol. Echt er vermelden op de kaart niet waard. Pizza eten? We raden de pizzeria in het dorpje aan. Goedkoper, gezelliger en lekkerder. Er was geen animatie voor de jonge kinderen. (Geen personeel voor) Toegangshek gaat ’s nachts dicht. Maar ’s nachts is er niemand bereikbaar, wat moet je in een noodsituatie? (Op een andere camping in 2021, ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Die waren wel ’s nachts bereikbaar) Nauwelijks warm water zowel bij douche als afwas. Zeer weinig informatie. Geen duidelijke prijzen voor o.a. lauw water. Ook weinig informatie voor je aankomt. Want als je de gangbare aanrijroute gebruikt kom je over tolweg sinds 2021 (geen vignet is boete van 750 euro riskeren en overal hangen camera’s langs deze weg) Wc-gebouw voor te klein voor deze camping. Zeker als er ook langere tijd 1 van de 3 heren wc’s buiten werking is. Hierdoor was wc met regelmaat smerig, ondanks dat er redelijk vaak schoongemaakt werd. Slechts 2 wasmachines beschikbaar op z’n grote camping. Was ‘vechten’ om je was te draaien. Veel geluid ’s nachts. Kreeg niet het gevoel dat het de bedoeling om het de campinggasten naar de zin te maken. En kreeg ook niet gevoel dat de meerderheid van het personeel met plezier werkte. Ook zou ik absoluut niet voor deze campingeigenaar willen werken. Wij hebben er het beste van gemaakt. Maar de camping voelde voor ons ‘Massa is Kassa’
W. Roosen
W. Roosen
2022-09-12

Plattegrond

wandelroute

Wandelroute

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 25 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

U begint met uw boeking voor een accommodatie of kampeerplaats, hier geeft u aan dat het om een voorkeursplaats gaat en kiest een plek uit op de plattegrond.  U kiest dan een plek uit die voor die periode beschikbaar is op de plattegrond. U ziet dan meteen welke plekken nog meer beschikbaar zijn, zo kunt u alvast de tweede plek uitzoeken maar hier maakt u een aparte boeking voor.

Nadat u de eerste boeking heeft gedaan, doet u een tweede boeking ook met voorkeursplaats. U bent nu verzekerd van twee plekken naast elkaar.

Op de camping is er veel beschutting. Alle plaatsen hebben zon en schaduw. De ene plaats heeft ochtend- en middagzon en de ander middag- en avondzon. Als u op de plattegrond kijkt, dan komt de zon op aan de bovenkant van de plattegrond op en gaat hij onder, onder aan de plattegrond. Als u in de boekingsmodule een voorkeursplaats selecteert staat er bij de pinpoint op de plattegrond of het een plek is met ochtend-/middagzon of middag-/avondzon.

U kunt de prijzen zien in onze zoek en boek module op onze website.

Honden zijn overal aangelijnd toegestaan, in alle accommodaties (niet op bed), behalve in de Safaritenten XXL, Vakantiewoningen en Stacaravans.

Scroll naar boven