De camping

Wat u wilt weten

Camping met Nederlandse eigenaren

Camping 2000 is een ANWB camping en de camping ligt in de voorlopers van het Reuzengebergte in Noord Bohemen. De ideale familie camping met een zwembad en glijbaan waar de kinderen de hele dag van kunnen genieten.

Kampeerplekken

De camping heeft een oppervlakte van 6 ha. Er zijn 130 campingplaatsen welke voorzien zijn van elektriciteit (6 amp). De standplaatsen bevinden zich op een grasvlakte omgeven door bomen. 

Accommodaties

Er is een keuze uit diverse soorten accommodaties zoals, vakantiehuizen, mobilehomes, kampeerhutten en verschillende soorten compleet ingerichte tenten.

Sanitairgebouwen

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een fijne vakantie. Op Camping 2000 zijn 2 ruime sanitair gebouwen met uitgebreide kindervoorzieningen. Ze zijn voorzien van;

Privé sanitair

U kunt een privé badkamer huren in het sanitair gebouw. Het zijn ruime badkamers met toilet, douche en brede wastafel met spiegel, alleen voor uw gezin. U kunt uw toiletspullen laten staan. Kijk in de ‘Zoek en Boek’-module voor de beschikbaarheid.

Kindersanitair

Camping 2000 is niet voor niks een familiecamping. Er is een sanitair geheel in ‘Junglestijl’ hier kunnen de kinderen douchen onder een boom. Op gebied van deze sanitair ruimte is aan alles gedacht: wastafels op kinderhoogte en verlaagde kindertoiletten.

Impressie van de camping
Plattegrond en Street view
kampeerplaats tsjechie
Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,2
Wat zeggen anderen

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 25 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

U begint met uw boeking voor een accommodatie of kampeerplaats, hier geeft u aan dat het om een voorkeursplaats gaat en kiest een plek uit op de plattegrond.  U kiest dan een plek uit die voor die periode beschikbaar is op de plattegrond. U ziet dan meteen welke plekken nog meer beschikbaar zijn, zo kunt u alvast de tweede plek uitzoeken maar hier maakt u een aparte boeking voor.

Nadat u de eerste boeking heeft gedaan, doet u een tweede boeking ook met voorkeursplaats. U bent nu verzekerd van twee plekken naast elkaar.

Op de camping is er veel beschutting. Alle plaatsen hebben zon en schaduw. De ene plaats heeft ochtend- en middagzon en de ander middag- en avondzon. Als u op de plattegrond kijkt, dan komt de zon op aan de bovenkant van de plattegrond op en gaat hij onder, onder aan de plattegrond. Als u in de boekingsmodule een voorkeursplaats selecteert staat er bij de pinpoint op de plattegrond of het een plek is met ochtend-/middagzon of middag-/avondzon.

U kunt de prijzen zien in onze zoek en boek module op onze website.

Honden zijn overal aangelijnd toegestaan, in alle accommodaties (niet op bed), behalve in de Safaritenten XXL, Vakantiewoningen en Stacaravans.

Scroll naar boven