De Camping

De Camping

Camping 2000 in Tsjechië is een gezellige ANWB familiecamping en de camping ligt in de voorlopers van het Reuzengebergte in Noord Bohemen. De ideale familie camping in Tsjechië met een zwembad en glijbaan waar de kinderen de hele dag van kunnen genieten.

WAT BIEDT CAMPING 2000?

 
 
 

De camping heeft een oppervlakte van 6 ha. Er zijn 130 campingplaatsen welke allen voorzien zijn van elektriciteit (6 amp). De standplaatsen bevinden zich op een grasvlakte omgeven door bomen. Verder is er een keuze uit 55 verschillende soorten accomodaties zoals, vakantiehuizen, mobilehomes, kampeerhutten en verschillende soorten compleet ingerichte tenten.

SANITAIRGEBOUWEN

 
 
 

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een fijne vakantie. Op Camping 2000 zijn 2 ruime sanitair gebouwen met uitgebreide kindervoorzieningen. Ze zijn voorzien van voldoende douches, toiletten, etc. 1 van de 2 gebouwen is uniek te noemen: met een dak wat open kan, dit gebouw beschikt over veel privacy zoals:

• gesloten doucheruimtes
• gesloten ruime toiletten
• gesloten ruimte met wastafel
• kindertoiletten
• kinderdouches
• babyruimte
• wasserette
• afwas- en groentewas plaatsen
• chemisch toilet
• voorzieningen voor minder validen
• achtergrondmuziek

PRIVÉ SANITAIR

 
 
 

U kunt privé sanitair huren. Ruime badkamers met toilet, douche en brede wastafel met spiegel, alleen voor uw eigen gezin. U kunt uw toiletspullen laten staan. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid.

KINDERSANITAIR

 
 
 

Er is een kinder sanitair geheel in 'Junglestijl' hier kunnen de kinderen douchen onder een boom. Op gebied van kinder sanitair is aan alles gedacht: wastafels op kinderhoogte, verhoogde doucheplateaus om uw kinderen makkelijk te kunnen wassen, verlaagde kindertoiletten.

GRANDCAFÉ

 
 
 

Op de camping is een 'grandcafé' waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en een hapje. Ook is er een gezellig familierestaurant waar u sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. Er is een uitgebreide menukaart, u heeft de keuze uit een á la carte diner waaronder ook Tsjechische specialiteiten of een over heerlijke pizza uit de origine Italiaanse steenoven!

ZONNIG BUITENTERRAS

 
 
 

Een gezellig en ruim terras met, waar het heerlijk vertoeven is. Lekker in het zonnetje zitten, terwijl u geniet van een uitgebreide sorbet. Of lekker nazitten met een pilsje of wijntje na uw diner.

Voor de kleine trek is de Snackbar bij het zwembad dagelijks geopend. Heb je geen zin om zelf te koken? Wandel dan even naar de Snackbar(frituur en pizzeria), waar je tegen sympathieke prijzen een prima maaltijd kunt eten of mee kunt nemen voor in je stacaravan of tent.

Het team van Camping 2000 in Tsjechie doet er alles aan om het haar gasten volledig naar de zin te maken, zodat ze kunnen terugkijken op een onvergetelijk verblijf op camping 2000!

WAAR LIGT CAMPING 2000?

 
 
 

Camping 2000 ligt ten zuiden van de stad Liberec in Tsjechie, in het rustige dorpje Januv Dul aan de voet van de berg de 'Jested". De 'Jested'is de hoogste berg in de omgeving 1012meter. Het is een beschermd natuurgebied waar men heerlijk kan wandelen en mountainbiken. Men kan met een kabelbaan naar de top van de berg daar is een hotel restaurant met uitkijktoren. Vanaf de berg kan men de camping zien liggen.

VEEL NATUUR VOOR OUTDOOR ACTIVITEITEN

 
 
 

Tsjechie is rijk aan ongerept natuur. In de omgeving van Camping 2000 kan men door de Jested heerlijk wandelen en mountainbiken. Ook is het mogelijk om te gaan kanovaren. De echte sportliefhebbers kunnen onder begeleiding gaan bergbeklimmen of abseilen.

ALLE ACTIVITEITEN

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP