Wat u wilt weten

Familiecamping met Nederlandse eigenaren

Camping 2000 in Tsjechië is een ANWB familiecamping en de camping ligt in de voorlopers van het Reuzengebergte in Noord Bohemen. De ideale familie camping  met een zwembad en glijbaan waar de kinderen de hele dag van kunnen genieten.

Kampeerplekken

De camping heeft een oppervlakte van 6 ha. Er zijn 130 campingplaatsen welke voorzien zijn van elektriciteit (6 amp). De standplaatsen bevinden zich op een grasvlakte omgeven door bomen. 

Accommodaties

Er is  een keuze uit diverse soorten accommodaties zoals, vakantiehuizen, mobilehomes, kampeerhutten en verschillende soorten compleet ingerichte tenten.

Sanitairgebouwen

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een fijne vakantie. Op Camping 2000 zijn 2 ruime sanitair gebouwen met uitgebreide kindervoorzieningen. Ze zijn voorzien van;

Privé sanitair

U kunt een privé badkamer huren in het sanitair gebouw. Het zijn ruime badkamers met toilet, douche en brede wastafel met spiegel, alleen voor uw gezin. U kunt uw toiletspullen laten staan. Kijk in de ‘Zoek en Boek’-module voor de beschikbaarheid.

Kindersanitair

Er is een sanitair geheel in ‘Junglestijl’ hier kunnen de kinderen douchen onder een boom. Op gebied van deze sanitair ruimte is aan alles gedacht: wastafels op kinderhoogte, verhoogde doucheplateaus om uw kinderen makkelijk te kunnen wassen, verlaagde kindertoiletten.

Impressie van de camping
Plattegrond en Street view
familie camping tsjechie plattegrond
Kampeerplaatsen camping 2000
Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,2
Wat zeggen anderen

Grand Café

Op de camping is een ‘grandcafé’ waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en een hapje. Het is een gezellig familierestaurant waar u sfeervol en smakelijk kunt relaxen. 

Er is een uitgebreide menukaart. U kunt kiezen voor een overheerlijke pizza uit de originele Italiaanse steenoven, Hollandse snacks zoals onder andere frikadellen, patat, bitterballen maar ook verschillende Amerikaanse burgers.

Voor de gezonde trek kunt u kiezen voor een lekkere salade of soep. Speciale wensen zoals Vegan? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Zonnig buitenterras

Een gezellig en ruim terras waar het heerlijk vertoeven is. Lekker in het zonnetje zitten, terwijl u geniet van een uitgebreide sorbet of lekker nazitten met een pilsje of wijntje na uw diner.

Buiten de camping

Camping 2000 ligt ten zuiden van de stad Liberec in Tsjechië, in het rustige dorpje Januv Dul aan de voet van de berg de ‘Jested”. De ‘Jested’ is de hoogste berg in de omgeving 1012meter.

Het is een beschermd natuurgebied waar men heerlijk kan wandelen en mountainbiken. Men kan met een kabelbaan naar de top van de berg daar is een hotel restaurant met uitkijktoren. Vanaf de berg kan men de camping zien liggen.

Outdoor activiteiten

Tsjechië is rijk aan ongerept natuur. In de omgeving van Camping 2000 kan men door de Jested heerlijk wandelen en mountainbiken. Ook is het mogelijk om te gaan kano varen. De echte sportliefhebbers kunnen onder begeleiding gaan bergbeklimmen of abseilen.

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 10 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur.

Waarom Camping 2000?

Uitstekende Faciliteiten

Camping 2000 beschikt over onder andere een zwembad, sanitairgebouwen en vele verschillende accommodaties.

Familiecamping

Leuk voor jong en oud. Altijd wat te doen voor de allerkleinsten maar ook de ouders kunnen zich prima vermaken.

Prachtige omgeving

De camping ligt midden in de natuur. Wandel, fiets of step om de natuur te ontdekken!