De camping

Wat u wilt weten

Familiecamping met Nederlandse eigenaren in Tsjechië

Camping 2000 in Tsjechië is een ANWB familiecamping en de camping ligt in de voorlopers van het Reuzengebergte in Noord Bohemen. De ideale familie camping met een zwembad en glijbaan waar de kinderen de hele dag van kunnen genieten.

Kampeerplekken

De familiecamping heeft een oppervlakte van 6 ha. Er zijn 130 campingplaatsen welke voorzien zijn van elektriciteit (6 amp). De standplaatsen bevinden zich op een grasvlakte omgeven door bomen. 

Accommodaties

Er is een keuze uit diverse soorten accommodaties zoals, vakantiehuizen, mobilehomes, kampeerhutten en verschillende soorten compleet ingerichte tenten.

Sanitairgebouwen

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een fijne vakantie. Op Camping 2000 zijn 2 ruime sanitair gebouwen met uitgebreide kindervoorzieningen. Ze zijn voorzien van;

Privé sanitair

U kunt een privé badkamer huren in het sanitair gebouw. Het zijn ruime badkamers met toilet, douche en brede wastafel met spiegel, alleen voor uw gezin. U kunt uw toiletspullen laten staan. Kijk in de ‘Zoek en Boek’-module voor de beschikbaarheid.

Kindersanitair

Camping 2000 is niet voor niks een familiecamping. Er is een sanitair geheel in ‘Junglestijl’ hier kunnen de kinderen douchen onder een boom. Op gebied van deze sanitair ruimte is aan alles gedacht: wastafels op kinderhoogte, verhoogde doucheplateaus om uw kinderen makkelijk te kunnen wassen, verlaagde kindertoiletten.

Impressie van de camping
Plattegrond en Street view
familie camping tsjechie plattegrond
kampeerplaats tsjechie
Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,2
Wat zeggen anderen

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 20 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Waarom Camping 2000?

Uitstekende Faciliteiten

Camping 2000 beschikt over onder andere een zwembad, sanitairgebouwen en vele verschillende accommodaties.

Familiecamping

Leuk voor jong en oud. Altijd wat te doen voor de allerkleinsten maar ook de ouders kunnen zich prima vermaken.

Prachtige omgeving

De camping ligt midden in de natuur. Wandel, fiets of step om de natuur te ontdekken!