Vakantiewerk op de camping

Kom jij ook werken op de camping? Wij zoeken gezellige, vlotte en spontane leden voor onder andere: het animatieteam, opbouwen van de camping, keukenpersoneel, bediening, receptie & host. Ben jij beschikbaar voor minimaal 6 weken en maximaal 12 weken in de periode van juni, juli & augustus? Lees dan verder!
Wil jij werken in het buitenland en ben je klaar met het constant binnen zitten? Kom dan deze zomer werken bij Camping 2000 en zorg dat je het buitengevoel weer terug krijgt. Camping 2000 is een gezellige familiecamping waar veel Nederlanders tijdens hun vakantie vertoeven. Op Camping 2000 kom je terecht in een team van 20 collega’s waarmee je het seizoen draait. Camping 2000 ligt in het noorden van Tsjechië, zo’n 100 km van Praag.

Vacatures

Camping host

Als Campinghost ben je overal op de camping te vinden. Je begeleid de gasten naar de accommodaties en zorgt ervoor dat de accommodaties in orde zijn.

Receptie

Als receptiemedewerker ben jij het eerste contact met onze gasten en tevens het aanspreekpunt. Wij zoeken iemand die onze gasten zich meteen thuis laat voelen.

Animatie / Horeca

Je bent samen met de hoofdanimator verantwoordelijk voor het animatieprogramma in het hoogseizoen. Daarnaast zul je de horeca ondersteunen.

Horeca medewerker

Er zijn verschillende posities in de horeca beschikbaar zoals: Barman/Barvrouw, Medewerker bediening, Runner, Restaurant Manager & Spoelkeuken kanjer.

Kok en Lunchkok

Op Camping 2000 serveren wij onze gasten een kleine kaart aan lunch, snacks en maaltijden. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het personeelseten.

Keuken medewerker

Heb je ervaring in de keuken en houd je van aanpakken? Dan kunnen we jou zeker gebruiken komend seizoen!

Waarom Camping 2000?

Uitstekende Faciliteiten

Camping 2000 beschikt over onder andere een zwembad, sanitairgebouwen en vele verschillende accommodaties.

Familiecamping

Leuk voor jong en oud. Altijd wat te doen voor de allerkleinsten maar ook de ouders kunnen zich prima vermaken.

Prachtige omgeving

De camping ligt midden in de natuur. Wandel, fiets of step om de natuur te ondekken!