Zelfplukdagen op Camping 2000

Nieuws | Zelfplukdagen op Camping 2000

16 mrt 2018 | Camping2000 | Algemeen

Zelfplukdagen op Camping 2000

Op Camping 2000 kun je zelf je eigen fruit rechtstreeks van de boom plukken tijdens de zelfplukdagen van de Camping Kids Miniclub. Wat is er nou leuker dan fruit eten wat je zelf hebt geplukt.

zelfpluk inline

Veel jonge gezinnen uit kiezen voor een kampeervakantie om van de natuur te genieten en om tot rust te komen. Wij willen onze gasten en vooral onze jonge kampeerders daarin helpen en ze dichter bij de natuur brengen door middel van het organiseren activiteiten waar het ontdekken van de natuur centraal staat. Kort gezegd: Wij willen de Freek Fonk of de Steve Irwin in de jonge kampeerders naar boven halen. Banjeren door de natuur op zoek naar dieren, instecten, vogels, bloemen, paddestoelen en als het andere flora en fauna op en rond de camping.

Op camping 2000 staan veel fruitbomen die we onder de aandacht willen brengen. Daarom gaan wij zelfplukdagen te organiseren tijdens de kidsclub. Zo leren de kleine kampeerders meer van de natuur en waar het fruit vandaan komt. Welke plukbomen staan er eigenlijk allemaal op de camping? Kersenbomen (rode en paarse), Appelbomen, Perenbomen en Pruimenbomen.

Tijdens de miniclub zullen wij met z’n allen naar de fruitbomen gaan om te kijken of de vruchten rijp genoeg zijn om geplukt en natuurlijk lekker opgegeten te worden. Dat wordt smullen en genieten. Na het plukken zullen er ook extra activiteiten worden georganiseerd waar wij het geplukte fruit zullen gebruiken tijdens de miniclub zoals het maken van jam, ontwerpen van je eigen jampot.  Wil je op de hoogte blijven van de zelfplukdagen? Volg dan onze facebookpagina om te zien  wat en wanneer er geplukt kan worden.

 

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP