Vijf redenen om voor een wintersportvakantie in Tsjechië te kiezen

Nieuws | Vijf redenen om voor een wintersportvakantie in Tsjechië te kiezen

16 feb 2017 | Camping2000 | Algemeen

Vijf redenen om voor een wintersportvakantie in Tsjechië te kiezen

Tsjechië is als wintersportland niet voor niets al een tijd lang populair. Hoewel de gebieden wat lager liggen dan in bijvoorbeeld de Alpen, kent een wintersportvakantie in Tsjechië zeker z’n voordelen. In minder dan tien uur rijden sta je bijvoorbeeld al op de piste, en voor de prijzen hoef je het ook niet te laten.

Kenmerkend voor Tsjechië zijn verder de kleinschalige wintersportgebieden, gezelligheid aan de piste, voordelige skipassen en betaalbaar eten en drinken.

1. Geschikt voor gezinnen met kinderen
Een wintersportvakantie in Tsjechië is heel geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er zijn speciale kinderklasjes en ervaren skileraren die Duits of Engels spreken. Ook vind je er opvangfaciliteiten voor de kleinsten. Er zijn ook volop mogelijkheden voor de beginnende skiër.

2. Kleinschalige wintersportgebieden
Door de kleinschaligheid van de skigebieden en wintersportplaatsen in Tsjechië heerst er een gezellige sfeer, maar kun je ook goed de rust opzoeken. Hier geen massale wintersportdorpen of drukte bij de liften, maar een relaxte en gemoedelijke sfeer.

3. Goedkoop
Voor eten en drinken betaal je in Tsjechië nog steeds niet de hoofdprijs. Je gaat al uit eten voor 6 tot 10 euro per persoon en voor een drankje op de piste betaal je zo’n 20 – 25 Kc (minder dan 1 Euro). Ook de accommodaties zijn hier goedkoper dan die in de Alpenlanden.

4. Geschikt voor families
Als je met de hele familie op wintersportvakantie wilt, moet je in Tsjechië zijn. Je vindt hier grote familiehotels met meerdere bedden in een grote kamer of aangrenzende kamers op een gang. En omdat huisdieren ook bij de familie horen, zijn deze meestal ook gewoon welkom op de kamer.

5. Kuuroorden inclusief
Wat is er lekkerder dan na een dag op de piste tot rust te komen in de sauna of spa? Tsjechië staat bekend om de hoeveelheid aan heerlijke kuuroorden. Rondom de wintersportgebieden tref je er altijd wel een paar. Veel accommodaties beschikken ook over sauna’s en zwembaden, variërend van basis tot luxe.

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP