Vakantiehuis Tsjechië

Nieuws | Vakantiehuis Tsjechië

01 dec 2017 | Camping2000 | Algemeen

Vakantiehuis Tsjechië

Tsjechië is de perfecte vakantiebestemming om een lekkere wandeling te maken of een rustgevende fietstocht. Om de prachtige natuur van Tsjechië te ontdekken kom je haast ogen tekort. Huur een vakantiehuis samen met jou gezin en geniet met z’n allen van de prachtige natuur dat Tsjechië te bieden heeft.

Cultuur rondom je vakantiehuis

De rijke cultuurhistorie in Tsjechië is terug te zien in vele kastelen, burchten en kloosters. Zo zijn er twaalf plekken in Tsjechië toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wellicht is het wat veel om een bezoek te nemen aan al deze plaatsen tijdens je vakantie, maar je zult versteld staan hoeveel mooie uitstapjes je kan maken vanuit je vakantiehuis in Tsjechië, Liberec of Praag. Zo kun je in Liberec veel historische monumenten en volksarchitectuur ontdekken. Daarnaast is deze stad ook uitstekend om te winkelen, of om lekker te ontspannen bij de talloze terrasjes en restaurants waar je kunt genieten van Tsjechische specialiteiten. Natuurlijk kun je ook genieten van een gedenkwaardige stedentrip in de historische hoofdstad Praag. In de stad ‘van de honderd torens’ vind je talloze bezienswaardigheden zoals de astronomische klok Orloj of de Praagse burcht. Praag ligt tegenaan rivier de Moldau in het midden van het land.

Voordelig huren in Tsjechië

Een vakantiehuis huren in Tsjechië is relatief voordelig. Zo zal je merken dat de huurprijs aanzienlijk lager is als vakantiehuizen in andere Europese vakantielanden. Niet alleen de huur van een vakantiehuis is redelijk goedkoop, maar ook de koers van de Tsjechische munteenheid is heel gunstig. Daardoor word een ontspannende vakantie in dit wonderbaarlijk land heel voordelig.

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP