Stacaravan Tsjechië

Nieuws | Stacaravan Tsjechië

02 nov 2017 | Camping2000 | Algemeen

Stacaravan Tsjechië

Wilt u een gezellige familie camping voor u en uw hele gezin maar geen behoefte in een tent? Dan is een stacaravan huren de perfecte oplossing voor jullie. U verblijft net zo comfortabel als thuis, en beleeft tegelijkertijd het echte buitenleven op de camping. Lekker weer, frisse buitenlucht en veel natuur.. het is de beleving waar u het allemaal voor doet. Camping Tsjechië heeft Nederlandse eigenaren zodat u en uw familie altijd terecht kunnen komen voor vragen.

Mobilehomes

De Mobilehomes van Camping 2000 zijn geplaatst in mei 2015 op de mooiste locaties van de camping. De stacaravans zijn voorzien van veilige elektrische verwarming, en daardoor ook comfortabel in de voor- en naseizoen. De mobilehomes zijn in verschillende vierkante meter te huren, zo heeft u de keuze uit 24m2 en 32m2. Beide stacaravans beschikken over een persoonlijk terras met volledig tuinmeubel zet waar u lekker kunt ontspannen, terwijl de kinderen spelen bij een van de speeltuinen die vlakbij de mobilehomes gevestigd zijn.

Camping omgeving

Er zijn geen auto’s geparkeerd zodat u alle vrijheid heeft met uw gezin. U kunt de auto op de parkeerplaats vlakbij de mobilehomes parkeren. De camping beschikt over een zwembad , animatie voor de kinderen en fietsen voor een leuke fietstocht. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw gezin een wandeling maken over de mooie omgeving van de camping Tsjechië.

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP