Merry Christmas and a Happy 2019!

Nieuws | Merry Christmas and a Happy 2019!

21 dec 2018 | Camping2000 | Algemeen

Merry Christmas and a Happy 2019!

BESTE KAMPEERDER

Wij willen jullie alvast fijne feestdagen wensen en bedanken voor een mooi jaar. Dat 2019 maar net zo gezellig en warm mag worden. We hebben veel vaste kampeerders gezien en ook heel veel nieuwe. En het mooie weer maakte de kampeervakantie alleen nog maar mooier. De boekingen voor 2019 lopen al lekker en we zijn druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Gelukkig gaat de btw in Tsjechië niet omhoog en onze prijzen blijven hetzelfde als in 2018.

 

VROEGBOEKKORTING

Tot eind januari geld er 10% korting op elke boeken dus wees er snel bij en profiteer.

 

CAMPING 2000 DIT JAAR OOK OP DE CARAVANA IN LEEUWARDEN

Wij staan Donderdag 17 januari tot en met dinsdag 22 januari 2018 op de kampeerbeurs in Leeuwarden. Altijd leuk als jullie ff komen bijpraten. Wij hebben 50 vrijkaarten voor onze gasten. Voor kaarten en meer informatie klik op de Foto of de link. https://www.camping2000.com/agenda/caravana-2019/

 

 

 

 

OP NAAR 2019

Wij zijn nu nog aan het bijkomen van het seizoen gaan nu vieren dat we een mooi en goed seizoen hebben gehad en kijken natuurlijk wat er verbeterd kan worden voor 2019 want het kan altijd beter. Zo willen we de broodjesservice verbeteren want dat ging niet zoals we gewild hadden. We gaan met papieren tassen werken en niet meer met plastic omdat we van plastic af willen. Elke familie kan dan zijn bestelling op kan schrijven en die wordt dan voor openingstijd klaar gemaakt. Graag willen we van jullie ook weten wat verbeterpunten zijn om jullie kampeerervaring bij Camping 2000 nog beter te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP