KOM OOK NAAR    DE LEUKSTE CAMPING    IN TSJECHIË!
  TALEN

Direct Contact

0042 0733 682 071

Direct Contact

0031 6 579 649 82

Open Vanaf

15/04 - 15/09

Mail Contact

[email protected]

Kom zelf je fruit plukken op de camping tijdens de zelfplukdagen.

Nieuws | Kom zelf je fruit plukken op de camping tijdens de zelfplukdagen.

31 okt 2016 | Fabian | Algemeen

Kom zelf je fruit plukken op de camping tijdens de zelfplukdagen.

 


Op Camping 2000 kan je vanaf 2017 zelf je eigen fruit rechtstreeks van de boom plukken tijdens de zelfplukdagen. Wat is er nou leuker dan fruit eten wat je zelf hebt geplukt.

camping2001

Veel jonge gezinnen kiezen voor een kampeervakantie om van de natuur te genieten en om tot rust te komen. Wij willen onze gasten en vooral onze jonge kampeerders daarin helpen en ze dichter bij de natuur brengen door middel van het organiseren activiteiten waar het ontdekken van de natuur centraal staat. Kort gezegd: Wij willen de Freek Fonk en de Steve Irwin in de jonge kampeerders naar boven halen. Banjeren door de natuur op zoek naar dieren, insecten, vogels, bloemen, paddenstoelen en al het andere flora en fauna wat de natuur te bieden heeft op en rond de camping.

campingkids 01 363x155


Op camping 2000 staan veel fruitbomen die we onder de aandacht willen brengen. Daarom gaan wij zelfplukdagen organiseren tijdens de kidsclub. Zo leren de kleine kampeerders meer van de natuur en waar het fruit vandaan komt. Welke plukbomen staan er eigenlijk allemaal op de camping? Kersenbomen (rode en paarse), Appelbomen, Perenbomen en Pruimenbomen.

 

Tijdens de miniclub zullen wij met z’n allen naar de fruitbomen gaan om te kijken of de vruchten rijp genoeg zijn om geplukt en natuurlijk lekker opgegeten te worden. Dat wordt smullen en genieten. Na het plukken zullen er ook extra activiteiten worden georganiseerd waar wij het geplukte fruit zullen gebruiken tijdens de miniclub zoals het maken van jam en ontwerpen van je eigen jampot. Wil je op de hoogte blijven van de zelfplukdagen? Volg dan onze facebookpagina om te zien wat en wanneer er geplukt kan worden.

 

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Een gezellige familiecamping in Tsjechië in de voorlopers Reuzengebergte in Noord Bohemen. De familie camping met een zwembad met glijbaan van 42 meter, WiFi en restaurant

         

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP