Autovakantie Tsjechië voor het hele gezin

Nieuws | Autovakantie Tsjechië voor het hele gezin

01 okt 2017 | Camping2000 | Algemeen

Autovakantie Tsjechië voor het hele gezin

De meeste vakantiegangers gaan vaak voor het vliegtuig of de bus. We kennen het allemaal, lekker met het gezin op vakantie naar een zonnige bestemming, maar zo zonnig is het niet. De lange rijen en controles bij een vliegtuigmaatschappij en de krappe stoelen in het vliegtuig zowel als in de bus. Waarom gaan we niet met de auto? Een autovakantie begint met het uitstippelen van jullie route. Gaan jullie voor de mooiste bezienswaardigheden  onderweg of toch voor de snelste route? Hoe dan ook de keuze is aan jou. De ultieme vrijheid!

Voordelen autovakanties

Met je eigen auto op vakantie gaan biedt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u alle vrijheid wanneer u op de plaats van bestemming aankomt. Geen gedoe meer met de regels en afwijkende reistijden van vlieg- en bus maatschappijen. Het is uw eigen vakantie en u beslist de regels. Neem zoveel kleding mee als u zelf wilt, en kies zelf waar u tussenstops maakt zoals; een mooie bestemmingen of een lekker restaurant. Ook heeft een autovakantie zijn voordelen wanneer jullie de bestemming bereikt hebben, zo kunnen jullie naar andere nabij gelegen plaatsen reizen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer of de dure kosten van een huurauto. In het korst samengevat; Eenmaal onderweg, dan gaat alles gaat op jou tempo.

Waar op letten bij een autovakantie

Gaat u met uw gezin op een autovakantie, controleer dan van te voren of uw auto goed verzekerd en in orde is. Zorg dat je voldoende “speelgoed, games of puzzelboeken meeneemt voor uw kind, kinderen vervelen zich immers snel. Laat de temperatuur niet te warm worden onderweg en maak gebruik van uw airco. Ook is het is handig om de verkeersborden en regels van te voren door te nemen. Zo voorkomen jullie ongemakkelijke en vervelende situaties.

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Gezellige Familiecamping in Tsjechië Noord Bohemen met Zwembad, Glijbaan van 42 meter, WiFi en Restaurant.

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP