KOM OOK NAAR    DE LEUKSTE CAMPING    IN TSJECHIË!
  TALEN

Direct Contact

0042 0733 682 071

Direct Contact

0031 6 579 649 82

Open Vanaf

15/04 - 15/09

Mail Contact

[email protected]

Actieve vakantie in Tsjechië

Nieuws | Actieve vakantie in Tsjechië

10 aug 2017 | Camping2000 | Algemeen

Actieve vakantie in Tsjechië

Voor de echte avonturiers onder ons, is de fijnste vakantie een actieve vakantie. Onder een actieve vakantie valt bijvoorbeeld een fiets- of wandelvakantie. Tsjechië is bij uitstek geschikt als vakantiebestemming voor de mensen die graag een actieve vakantie willen beleven.

 

Fietsen in Tsjechië

In Tsjechië zijn talloze mooie fietsroutes aangelegd. Deze routes gaan dwars door het diverse landschap. Van glooiende akkergronden tot beboste heuvels, tijdens het fietsen kom je dit allemaal tegen. Fietsroutes kun je alleen of met een groep nemen, met of zonder gids. Er zijn korte en lange routes, elk weer uniek.

 

Wandelen in Tsjechië

Ook aan de wandelaars is gedacht. De mooie wandelroutes brengen je naar dalen en bergen, langs het mooie natuurschoon, de beekjes en riviertjes. De omgeving is prachtig en een lust voor het oog. Onderweg kun je in verschillende pittoreske dorpjes even een pauze nemen om daar de rijke cultuur op te snuiven.

 

Kanoën in Tsjechië

Ook het kanovaren is in Tsjechië ontzettend populair. Zowel de lokale bevolking als de toeristen maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden die geboden worden. De meest bevaren rivier is de Moldau. Deze ontspringt in het zuiden van Tsjechië, stroomt door nationaal Park Boheemse Woud en door vele dorpjes. Onderweg kan je natuurlijk genieten van het water en de natuur, maar ook zie je kastelen, dorpjes, steden en kloosters. Kanoën tijdens je actieve vakantie kan alleen of in een groep.

 

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Een gezellige familiecamping in Tsjechië in de voorlopers Reuzengebergte in Noord Bohemen. De familie camping met een zwembad met glijbaan van 42 meter, WiFi en restaurant

         

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP