KOM OOK NAAR    DE LEUKSTE CAMPING    IN TSJECHIË!
  TALEN

Direct Contact

0042 0733 682 071

Direct Contact

0031 6 579 649 82

Open Vanaf

15/04 - 15/09

Mail Contact

[email protected]

5 redenen voor een wintersportvakantie in Tsjechie

Nieuws | 5 redenen voor een wintersportvakantie in Tsjechie

01 nov 2016 | Camping2000 | Algemeen

5 redenen voor een wintersportvakantie in Tsjechie

jested winter

 

In 2016 is Tsjechië uitgeroepen als beste kampeerland van Europa. Tsjechië is erg populair als kampeerland maar nog niet op het gebied van wintersport. De wintersportgebieden liggen wel wat lager dan in de populaire wintersportgebieden van Europa maar heeft toch zeker zijn voordelen. De reistijd is goed te doen en de prijzen liggen een stuk lager. Wij hebben daarom 5 redenen om voor een wintersportvakantie in Tsjechië te kiezen. De gebieden in Tsjechië zijn kleinschaliger, maar daardoor een stuk relaxter en knusser. Er heerst gezelligheid aan de piste, voordelige skipassen en eten en drinken is een stuk goedkoper.

 

 ski family7

Perfect voor jonge gezinnen met kinderen met weinig wintersportervaring.
Een wintersportvakantie in Tsjechië is zeer geschikt gezinnen die voor het eerst op wintersport gaan. Er zijn genoeg klasjes en ervaren skileraren voor jong en oud die Duits, Engels en zelfs Nederlands spreken. Voor de allerkleinsten zijn er opvangfaciliteiten. Er zijn vakantieparken of grote familiehotels waar je met gemak met je hele familie terecht kan.

 

jested ski4

Kleinschalige wintersportgebieden
Doordat de skigebieden en de wintersportplaatsen niet zo groot en massaal zijn heerst er een gezellige sfeer. Er is genoeg rust om van je gezin te genieten en van de skivakantie. Geen grote skigebieden, drukte bij de skiliften maar lekker relaxed en gemoedelijk. Rodelen is ook erg populair in op veel plaatsen te beoefenen. Leuk voor het hele gezin.

Goedkoop
De prijzen in Tsjechië liggen veel lager dan in de populaire skilanden. Uit eten ga je al voor minder dan 10 euro en voor een drankje betaal je ongeveer 1 euro (halve liter bier). Ook de accommodaties zijn in Tsjechië een stuk goedkoper. Parkeren is meestal gratis net zoals skipassen voor kinderen onder de 5 jaar.

ski kids2

Leuke stedentrips naast het skiplezier
Het is ook makkelijk om in Tsjechië een skivakantie met stedentrips te combineren. In Tsjechië draait gelukkig niet alles om wintersport en daarom zijn er ook genoeg mogelijkheden om naast het skiën leuke dagtripjes te doen. Binnen een uur rijden vanaf de piste bevind u zich in sprookjesachtige dorpjes, bezoekt u schitterende kastelen of gaat u naar Praag. Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en is het bezoeken zeker waard.

 

Tsjechië is een allround wintersportland.
Wintersport is al generaties populair bij de Tsjechische bevolking. Denk maar aan ijshockey, skiën, snowboarden, langlaufen, schansspringen en schaatsen. De Tsjechische wintersporters behoren tot de wereldtop. In Tsjechië zijn regelmatig internationale wedstrijden zoals de FIS World Criterium Masters (slalom) en de Jizerska 50 (langlaufen) plaats. De professionaliteit en de populariteit heeft dit een positieve invloed op de skigebieden. De pistes worden goed onderhouden door sneeuwkanonnen. Hoe leuk is het om na het skiën naar een ijshockeywedstrijd te gaan in een vol stadion wat in Tsjechië net zo populair is als voetbal.

Ski Jested 2001

LAATSTE NIEUWS

OVER CAMPING 2000

Een gezellige familiecamping in Tsjechië in de voorlopers Reuzengebergte in Noord Bohemen. De familie camping met een zwembad met glijbaan van 42 meter, WiFi en restaurant

         

CAMPING ERKEND DOOR

FOTO GALERIJ CAMPING

Camping met Zwembad
Bergen in Tsjechië
Skelter Rijden op de Camping
Wildlife in Tsjechië
Het Animatieteam van Camping 2000
Prachtige Camping bloemen

NEEM CONTACT OP