Kamperen in Tsjechië

Wat u wilt weten

Kamperen in Tsjechië

Tsjechië is een geweldige en prachtige kampeerbestemming. Kamperen in de bergen van Noord Bohemen nabij de Duitse grens met prachtige natuur overal waar je kijkt. Tsjechië is in de zomer uitermate geschikt voor een kampeertrip met het hele gezin. De temperaturen liggen in die periode tussen de 23 en 35 graden. In de winter wanneer de camping gesloten is, is het gebied rond de Jested een skigebied.

Afkoelen in het zwembad

Camping 2000 beschikt over twee zwembaden, één is ondiep voor de kleintjes en het andere zwembad is zo’n 22 meter lang, 4 meter breed en voorzien van een lange glijbaan van wel 42 meter! Wanneer de temperaturen hoog oplopen is hier welkome verkoeling te vinden.

Kampeerplek faciliteiten

Activiteiten in de omgeving van Camping 2000

Er zijn nog veel meer activiteiten in de omgeving van Camping 2000, deze kunt u op de pagina: Activiteiten in de omgeving van Camping 2000, bekijken.

Upgrades bij kamperen

Babypakket: Bed en kinderstoel.
Keukenlinnen: 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken.
Handdoekenpakket: 1 kleine en 1 grote handdoek.
Vuurkorf: te huur per dag.
Extra tentje: zelf mee te nemen, kosten per dag.
Bedden opmaakservice: Bij aankomst opgemaakte bedden.

Faciliteiten op de camping

Badminton, tafeltennis, zwembad, biljart & pool, stortplaats chemisch toilet, kinder sanitair, privé sanitair, baby wasgelegenheid, wasserette, mindervalide sanitair, afwasplaatsen, restaurant, mini supermarkt, ontbijtservice waar je broodjes kunt bestellen via de Camping 2000 app.

Impressie kamperen in Tsjechië
Plattegrond en Streetview
Kampeerplaatsen camping 2000
Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,1
Wat zeggen anderen

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 25 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

U begint met uw boeking voor een accommodatie of kampeerplaats, hier geeft u aan dat het om een voorkeursplaats gaat en kiest een plek uit op de plattegrond.  U kiest dan een plek uit die voor die periode beschikbaar is op de plattegrond. U ziet dan meteen welke plekken nog meer beschikbaar zijn, zo kunt u alvast de tweede plek uitzoeken maar hier maakt u een aparte boeking voor.

Nadat u de eerste boeking heeft gedaan, doet u een tweede boeking ook met voorkeursplaats. U bent nu verzekerd van twee plekken naast elkaar.

Op de camping is er veel beschutting. Alle plaatsen hebben zon en schaduw. De ene plaats heeft ochtend- en middagzon en de ander middag- en avondzon. Als u op de plattegrond kijkt, dan komt de zon op aan de bovenkant van de plattegrond op en gaat hij onder, onder aan de plattegrond. Als u in de boekingsmodule een voorkeursplaats selecteert staat er bij de pinpoint op de plattegrond of het een plek is met ochtend-/middagzon of middag-/avondzon.

U kunt de prijzen zien in onze zoek en boek module op onze website.

Honden zijn overal aangelijnd toegestaan, in alle accommodaties (niet op bed), behalve in de Safaritenten XXL, Vakantiewoningen en Stacaravans.

Scroll naar boven