Evenementenlocatie

Mogelijk tussen 15-05 & 15-07 en 30-08 & 15-09

“Een Groot Of Klein Evenement. Onze Locatie Is Geschikt!”

Wat u wilt weten

Informatie 

Evenementenlocatie

5/5

Organiseer jouw evenementen op een unieke locatie. Wij verhuren ons terrein voor evenementen waarbij er de keuze is het zwembad, restaurant, overdekt terras, onoverdekt terras, de rozentuin, verschillende veldjes en grotere velden apart of samen te huren. Ook bieden wij apparatuur en een professionele keuken te huur aan. Een meerdaags evenement? Wij beschikken over luxe vakantiewoningen tot stacaravans tot luxe tenten voor de verhuur.

 

Bij ons heeft u de mogelijkheid alle delen binnen de camping apart te kunnen huren voor uw evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een grasveld huren voor een sportdag, het restaurant voor een borrel en de terrassen voor een eetgelegenheid of een combinatie hiervan. 

Ik wil graag gebruikmaken van:
Henri Dekker
Henri Dekker
2023-01-08
Nette camping waar je je direct thuis voelt. Mooie nette kantine en plaatsen waar je kan eten (binnen en buiten). Mooi zwembad en goede sanitaire voorzieningen.
Nadine Schoonhoven
Nadine Schoonhoven
2023-01-06
Met het gezin een leuke tijd gehad bij Camping 2000. Leuk personeel en veel Nederlandse gezinnen waardoor er veel kinderen vriendjes maken.
Elise Hogendijk
Elise Hogendijk
2023-01-05
Leukste camping in Tsjechie! Voor kinderen is er veel te doen. lekker spelen op de camping. Er zijn twee speeltuintjes, Zwembad met glijbaan en een kinderbadje, 2 tafeltennistafels, in de ochtend de knutselclub en 1 x in de week een kindershow. De bootjesrace en de bingo waren ook super en druk bezocht.
Fabian San Miguel
Fabian San Miguel
2023-01-04
Mooie camping met veel nieuwe faciliteiten, groot zwembad met glijbaan, lekkere pizza's en leuk personeel. Wij komen graag nog eens terug op deze camping
Johan Kuijp
Johan Kuijp
2023-01-04
Een hele fijne camping met super sanitair! De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet vooral de velden achter op de camping. We werden goed ontvangen op de camping bij de receptie. Bij het zwembad kan je lekker afkoelen op warme dagen. Helaas is de route over de jested afgesloten waardoor het 10 minuten langer rijden is naar Liberec. Wij zijn helemaal tot rust gekomen.
Ramona
Ramona
2022-11-27
Eigenaren praten slecht over camping gasten als ze in het restaurant aan het ontbijten zijn. Aan het animatieprogramma houd de camping zich niet. We zorgden dat we op tijd terug kwamen van een trip voor de kinderdisco. Ze hadden besloten dat deze niet doorging zonder dit te communiceren. Bij een andere optreden die na een uur nog niet was begonnen had de manager een bijzondere opmerking: De opmerking van de "manager" was dat hij bij een concert van de rollingstones ook weleens 3 uur heeft moeten wachten....Als jij een klacht hebt en dit direct aangeeft bij de manager , wordt er niet op gehandeld, maar krijg je deze opmerking. Personeel en eigenaren waren niet vriendelijk, praten slecht over gasten in het bijzijn van andere gasten , niet behulpzaam. Al met al geen gastvrije en vriendelijke camping. Ik verwachtte bij deze camping geen luxe, maar wel een glimlach. helaas....@ de eigenaar: zoals u kunt lezen gaat de klacht erover dat wij iets kwamen melden wat wij niet als prettig ervaarden. De review gaat juist over de reactie die wij kregen toen we iets aan gaven. De manier waarop jullie met klachten omgaan. De reactie van uw kant dat wij het niet hebben aangegeven, en nu online plaatsen klopt dus niet.
Joris
Joris
2022-11-17
Een camping met voors en tegens, ik ben niet de eerste die dat schrijft. De eigen website maakt reclame met "Kom ook naar de leukste camping in Tsjechië!", maar dat lijkt een beetje op de slogan van WC-eend. Pluspunten: - De plekken op het terrein zijn ruim en voorzien van electra, daarnaast zijn er voldoende tappunten voor water aanwezig. - De omgeving en het land zijn schitterend, veel mooie natuur en voor wandelaars zijn er in alle moeilijkheidsgraden wandelroutes met prachtige uitzichten te vinden (de meesten wel 1-1,5 uur rijden). - De prijs voor een kampeerplek is in vergelijking met andere landen waar wij zijn geweest in orde. - Het schoonmaken van het sanitair vond ik op orde, zeker niet onder de maat. Minpunten: - Het sanitairgebouw aan de voorkant (vooral de toiletten) is niet meer van deze tijd en hoognodig aan vervanging toe (zie foto's). Het staat in schril contrast met het nieuwe gebouw aan de achterkant. - De douches schommelen erg veel in temperatuur (van koud naar te heet) en regelmatig is erg geen of nauwelijks warm water. - De animatie is gericht op de allerkleinsten, waar mogelijk ook iets gedaan kan worden voor de tieners (beach volleybal of tafeltennis toernooi eens per week). Dit is tevens een mooie compensatie voor de in de app aangeprezen hangbus voor jongeren, die niet meer bleek dan een zeecontainer vol met peuken en lege bierflesjes. - We hebben ons 1 avond gewaagd aan de hamburgers en sate in de bar, maar die waren zo-zo.
Simon Dorrestijn
Simon Dorrestijn
2022-10-19
Wij waren hier augustus 2022met de caravan en hebben ons met onze kinderen en vrienden prima vermaakt. Wij kozen voor deze camping vanwege het animatie team en de camp winkel. Wat tegen viel is dat er geen animatie team aanwezig is alleen een leuke meid die echt haar best doet om iets te organiseren en vervolgens midden in het hoog seizoen zelf met vakantie gaat, en groot gelijk heeft ze! Kwam er bij ons op neer dat er tijdens onze vakantie in augustus geen animatie aanwezig was. Wij hebben de eigenaar er op aangesproken en die zegt doodleuk dat hij er niets aan kan doen. Tevens is er geen campwinkel aanwezig er kon alleen heel duur brood worden besteld tot 11 uur 's morgens. Gelukkig vonden wij op 2 km van de camping een betaalbare winkel. Volgens de eigenaar is de eerste winkel in Liberec, 20 minuten reiden, het dichts bij. De diepvries pizza worden in een steenoven gelegd en ontdooid alsof ze vers zijn en vervolgens betaal je € 14 euro per pizza dus heel duur. Zoek op Google naar restaurants in de regio, lekkerder en 50% goedkoper. Wat leuk is op de camping is dat je een vuurkorf kan huren zonder vuurschaal en zo 's avonds bij een kampvuur kan zitten. Bijzonder is dan wel dat als je geen vuurkorf huurt en er zelf een mee brengt met vuurschaal je deze moet uitmaken i.v.m. brandgevaar. (meten met 2 maten, inkomstenderving) Vooral geld in ontvangst nemen is belangrijk voor deze camping en niet een tevreden gast.
M. van Stam
M. van Stam
2022-10-18
Wij zijn gedurende de zomervakantie twee weken op deze camping geweest en wij komen er niet weer. Geen vriendelijk ontvangst bij aankomst. Op de menukaart restaurant staat ook dat je salade bij de maaltijd krijgt. Dat krijg je inderdaad in een klein sausbakje, ongeveer een halve vork vol. Echt er vermelden op de kaart niet waard. Pizza eten? We raden de pizzeria in het dorpje aan. Goedkoper, gezelliger en lekkerder. Er was geen animatie voor de jonge kinderen. (Geen personeel voor) Toegangshek gaat ’s nachts dicht. Maar ’s nachts is er niemand bereikbaar, wat moet je in een noodsituatie? (Op een andere camping in 2021, ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Die waren wel ’s nachts bereikbaar) Nauwelijks warm water zowel bij douche als afwas. Zeer weinig informatie. Geen duidelijke prijzen voor o.a. lauw water. Ook weinig informatie voor je aankomt. Want als je de gangbare aanrijroute gebruikt kom je over tolweg sinds 2021 (geen vignet is boete van 750 euro riskeren en overal hangen camera’s langs deze weg) Wc-gebouw voor te klein voor deze camping. Zeker als er ook langere tijd 1 van de 3 heren wc’s buiten werking is. Hierdoor was wc met regelmaat smerig, ondanks dat er redelijk vaak schoongemaakt werd. Slechts 2 wasmachines beschikbaar op z’n grote camping. Was ‘vechten’ om je was te draaien. Veel geluid ’s nachts. Kreeg niet het gevoel dat het de bedoeling om het de campinggasten naar de zin te maken. En kreeg ook niet gevoel dat de meerderheid van het personeel met plezier werkte. Ook zou ik absoluut niet voor deze campingeigenaar willen werken. Wij hebben er het beste van gemaakt. Maar de camping voelde voor ons ‘Massa is Kassa’
W. Roosen
W. Roosen
2022-09-12

Evenementenlocatie voor een groot of klein evenement, stel zelf uw evenementlocatie samen.

Bruiloft

Voor bijvoorbeeld een bruiloft is dit een mogelijkheid. Zo kunt u de ceremonie op een veld houden, de receptie in het restaurant en het diner op de verschillende terrassen, binnen of buiten. Nog even doorgaan tot in de vroege uurtjes? Dan kunt u hier het restaurant met geluids- en lichtinstallatie voor gebruiken. De gasten laten  overnachten? Dat is ook mogelijk met de vele accommodaties die wij u kunnen aanbieden.

 

Grootser aanpakken?

Wilt u het grootster aanpakken voor bijvoorbeeld een festival? Dan is Camping 2000 ook uitermate geschikt als evenementenlocatie. De camping is zo’n 6 hectare groot, u kunt hier verschillende podiums opbouwen en festivalbezoekers onderbrengen op kampeerplekken of accommodaties.

Faciliteiten

Faciliteiten Camping

Beschikbaarheid & Reserveren

Henri Dekker
Henri Dekker
2023-01-08
Nette camping waar je je direct thuis voelt. Mooie nette kantine en plaatsen waar je kan eten (binnen en buiten). Mooi zwembad en goede sanitaire voorzieningen.
Nadine Schoonhoven
Nadine Schoonhoven
2023-01-06
Met het gezin een leuke tijd gehad bij Camping 2000. Leuk personeel en veel Nederlandse gezinnen waardoor er veel kinderen vriendjes maken.
Elise Hogendijk
Elise Hogendijk
2023-01-05
Leukste camping in Tsjechie! Voor kinderen is er veel te doen. lekker spelen op de camping. Er zijn twee speeltuintjes, Zwembad met glijbaan en een kinderbadje, 2 tafeltennistafels, in de ochtend de knutselclub en 1 x in de week een kindershow. De bootjesrace en de bingo waren ook super en druk bezocht.
Fabian San Miguel
Fabian San Miguel
2023-01-04
Mooie camping met veel nieuwe faciliteiten, groot zwembad met glijbaan, lekkere pizza's en leuk personeel. Wij komen graag nog eens terug op deze camping
Johan Kuijp
Johan Kuijp
2023-01-04
Een hele fijne camping met super sanitair! De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet vooral de velden achter op de camping. We werden goed ontvangen op de camping bij de receptie. Bij het zwembad kan je lekker afkoelen op warme dagen. Helaas is de route over de jested afgesloten waardoor het 10 minuten langer rijden is naar Liberec. Wij zijn helemaal tot rust gekomen.
Ramona
Ramona
2022-11-27
Eigenaren praten slecht over camping gasten als ze in het restaurant aan het ontbijten zijn. Aan het animatieprogramma houd de camping zich niet. We zorgden dat we op tijd terug kwamen van een trip voor de kinderdisco. Ze hadden besloten dat deze niet doorging zonder dit te communiceren. Bij een andere optreden die na een uur nog niet was begonnen had de manager een bijzondere opmerking: De opmerking van de "manager" was dat hij bij een concert van de rollingstones ook weleens 3 uur heeft moeten wachten....Als jij een klacht hebt en dit direct aangeeft bij de manager , wordt er niet op gehandeld, maar krijg je deze opmerking. Personeel en eigenaren waren niet vriendelijk, praten slecht over gasten in het bijzijn van andere gasten , niet behulpzaam. Al met al geen gastvrije en vriendelijke camping. Ik verwachtte bij deze camping geen luxe, maar wel een glimlach. helaas....@ de eigenaar: zoals u kunt lezen gaat de klacht erover dat wij iets kwamen melden wat wij niet als prettig ervaarden. De review gaat juist over de reactie die wij kregen toen we iets aan gaven. De manier waarop jullie met klachten omgaan. De reactie van uw kant dat wij het niet hebben aangegeven, en nu online plaatsen klopt dus niet.
Joris
Joris
2022-11-17
Een camping met voors en tegens, ik ben niet de eerste die dat schrijft. De eigen website maakt reclame met "Kom ook naar de leukste camping in Tsjechië!", maar dat lijkt een beetje op de slogan van WC-eend. Pluspunten: - De plekken op het terrein zijn ruim en voorzien van electra, daarnaast zijn er voldoende tappunten voor water aanwezig. - De omgeving en het land zijn schitterend, veel mooie natuur en voor wandelaars zijn er in alle moeilijkheidsgraden wandelroutes met prachtige uitzichten te vinden (de meesten wel 1-1,5 uur rijden). - De prijs voor een kampeerplek is in vergelijking met andere landen waar wij zijn geweest in orde. - Het schoonmaken van het sanitair vond ik op orde, zeker niet onder de maat. Minpunten: - Het sanitairgebouw aan de voorkant (vooral de toiletten) is niet meer van deze tijd en hoognodig aan vervanging toe (zie foto's). Het staat in schril contrast met het nieuwe gebouw aan de achterkant. - De douches schommelen erg veel in temperatuur (van koud naar te heet) en regelmatig is erg geen of nauwelijks warm water. - De animatie is gericht op de allerkleinsten, waar mogelijk ook iets gedaan kan worden voor de tieners (beach volleybal of tafeltennis toernooi eens per week). Dit is tevens een mooie compensatie voor de in de app aangeprezen hangbus voor jongeren, die niet meer bleek dan een zeecontainer vol met peuken en lege bierflesjes. - We hebben ons 1 avond gewaagd aan de hamburgers en sate in de bar, maar die waren zo-zo.
Simon Dorrestijn
Simon Dorrestijn
2022-10-19
Wij waren hier augustus 2022met de caravan en hebben ons met onze kinderen en vrienden prima vermaakt. Wij kozen voor deze camping vanwege het animatie team en de camp winkel. Wat tegen viel is dat er geen animatie team aanwezig is alleen een leuke meid die echt haar best doet om iets te organiseren en vervolgens midden in het hoog seizoen zelf met vakantie gaat, en groot gelijk heeft ze! Kwam er bij ons op neer dat er tijdens onze vakantie in augustus geen animatie aanwezig was. Wij hebben de eigenaar er op aangesproken en die zegt doodleuk dat hij er niets aan kan doen. Tevens is er geen campwinkel aanwezig er kon alleen heel duur brood worden besteld tot 11 uur 's morgens. Gelukkig vonden wij op 2 km van de camping een betaalbare winkel. Volgens de eigenaar is de eerste winkel in Liberec, 20 minuten reiden, het dichts bij. De diepvries pizza worden in een steenoven gelegd en ontdooid alsof ze vers zijn en vervolgens betaal je € 14 euro per pizza dus heel duur. Zoek op Google naar restaurants in de regio, lekkerder en 50% goedkoper. Wat leuk is op de camping is dat je een vuurkorf kan huren zonder vuurschaal en zo 's avonds bij een kampvuur kan zitten. Bijzonder is dan wel dat als je geen vuurkorf huurt en er zelf een mee brengt met vuurschaal je deze moet uitmaken i.v.m. brandgevaar. (meten met 2 maten, inkomstenderving) Vooral geld in ontvangst nemen is belangrijk voor deze camping en niet een tevreden gast.
M. van Stam
M. van Stam
2022-10-18
Wij zijn gedurende de zomervakantie twee weken op deze camping geweest en wij komen er niet weer. Geen vriendelijk ontvangst bij aankomst. Op de menukaart restaurant staat ook dat je salade bij de maaltijd krijgt. Dat krijg je inderdaad in een klein sausbakje, ongeveer een halve vork vol. Echt er vermelden op de kaart niet waard. Pizza eten? We raden de pizzeria in het dorpje aan. Goedkoper, gezelliger en lekkerder. Er was geen animatie voor de jonge kinderen. (Geen personeel voor) Toegangshek gaat ’s nachts dicht. Maar ’s nachts is er niemand bereikbaar, wat moet je in een noodsituatie? (Op een andere camping in 2021, ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Die waren wel ’s nachts bereikbaar) Nauwelijks warm water zowel bij douche als afwas. Zeer weinig informatie. Geen duidelijke prijzen voor o.a. lauw water. Ook weinig informatie voor je aankomt. Want als je de gangbare aanrijroute gebruikt kom je over tolweg sinds 2021 (geen vignet is boete van 750 euro riskeren en overal hangen camera’s langs deze weg) Wc-gebouw voor te klein voor deze camping. Zeker als er ook langere tijd 1 van de 3 heren wc’s buiten werking is. Hierdoor was wc met regelmaat smerig, ondanks dat er redelijk vaak schoongemaakt werd. Slechts 2 wasmachines beschikbaar op z’n grote camping. Was ‘vechten’ om je was te draaien. Veel geluid ’s nachts. Kreeg niet het gevoel dat het de bedoeling om het de campinggasten naar de zin te maken. En kreeg ook niet gevoel dat de meerderheid van het personeel met plezier werkte. Ook zou ik absoluut niet voor deze campingeigenaar willen werken. Wij hebben er het beste van gemaakt. Maar de camping voelde voor ons ‘Massa is Kassa’
W. Roosen
W. Roosen
2022-09-12

Wilt u graag in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op via onderstaande contactgegevens

Plattegrond

Scroll naar boven