Evenementenlocatie

5/5

Organiseer jouw evenementen op een unieke locatie. Wij verhuren ons terrein voor evenementen waarbij er de keuze is het zwembad, restaurant, overdekt terras, onoverdekt terras, de rozentuin, verschillende veldjes en grotere velden apart of samen te huren. 

Ook bieden wij apparatuur en een professionele keuken te huur aan. Een meerdaags evenement? Wij beschikken over luxe vakantiewoningen tot stacaravans tot luxe tenten voor de verhuur.

Offerte Aanvragen

Ik wil graag gebruikmaken van:

“Van Kinderfeestje tot Festival. Huur en betaal alleen voor wat u nodig heeft op uw evenement”

Evenementenlocatie voor een klein tot groot evenement

Bij ons heeft u de mogelijkheid alle delen binnen de camping apart te kunnen huren voor uw evenement. 

Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een grasveld huren voor een sportdag, het restaurant voor een borrel en de terrassen voor een eetgelegenheid of een combinatie hiervan. 

 

Bruiloft

Voor bijvoorbeeld een bruiloft is dit een mogelijkheid. Zo kunt u de ceremonie op een veld houden, de receptie in het restaurant en het diner op de verschillende terrassen, binnen of buiten. 

Nog even doorgaan tot in de vroege uurtjes? Dan kunt u hier het restaurant met geluids- en lichtinstallatie voor gebruiken.

De gasten laten overnachten? Dat is ook mogelijk met de vele accommodaties die wij u kunnen aanbieden.

 

Grootser aanpakken?

Wilt u het grootster aanpakken voor bijvoorbeeld een festival? Dan is Camping 2000 ook uitermate geschikt als evenementenlocatie. 

De camping is zo’n 6 hectare groot, u kunt hier verschillende podiums opbouwen en festivalbezoekers onderbrengen op kampeerplekken of accommodaties. 

Evenementenlocatie voor een groot of klein evenement, stel zelf je evenementlocatie samen.

“Een Groot Of Klein Evenement, Van Oldtimer Festival Tot Bruiloft Tot Kinderfeestje. Onze Locatie Is Geschikt!”

Evenementenlocatie voor meerdaagse evenementen

Wilt u graag uw bezoekers laten overnachten op de camping? Dat is bij ons zeker een mogelijkheid. We beschikken over zo’n 150 ruime basis of luxe kampeerplaatsen en 65 accommodaties. 

De accommodaties bestaan uit onder andere: Vakantiewoningen, Stacaravans, Glamourtenten, Bungalowtenten, Tunneltenten, Luxe XXL Safaritenten en Kampeerhutjes

 

Omdat wij de camping alleen in Voor- en Naseizoen verhuren voor evenementen kunnen we aantrekkelijke kortingen geven op de accommodaties. Vraag een offerte aan om een idee te krijgen van de prijzen. 

evenementenlocatie

Faciliteiten camping

Onder andere: badminton/volleybalveld, tafeltennis, groot zwembad, klein zwembad, grote waterglijbaan, biljart & pool, speeltuintjes, 2 sanitair gebouwen, stortplaats chemisch toilet, kinder sanitair, privé sanitair, baby wasgelegenheid, wasserette, mindervalide sanitair, afwasplaatsen, restaurant met bar en grote professionele keuken, mini supermarkt

Faciliteiten omgeving

Veel wandel- en fietsroutes, de Jested, mooie natuur, beekje dichtbij.

Scroll naar boven