Faciliteiten

Ruime faciliteiten op de camping

Faciliteiten op Camping 2000

Camping 2000 ligt op een prachtige locatie, direct aan de voet van de “Jested” een berg in de voorlopers van het Reuzengebergte. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Terwijl de kinderen zich vermaken met de vele gratis sport- en animatieactiviteiten, geniet u van een lekker drankje op het terras. Gasten van Camping 2000 hebben gratis toegang tot het zwembad met glijbaan.

In voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten geopend.

In de omgeving van Camping 2000 is ontzettend veel te doen, naast wat er in de omgeving te doen is biedt Camping 2000 zelf ook een groot aantal faciliteiten.

Faciliteiten sanitair

Faciliteiten eten & drinken

Faciliteiten sport & spel

Faciliteiten animatie

Extra te huren op de camping

Babypakket: Bed en kinderstoel. Keukenlinnen: 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken. Handdoekenpakket: 1 kleine en 1 grote handdoek. Koelkast: Koelkast zonder vriesvak, per dag. Vuurkorf: per dag Extra tentje: zelf mee te nemen, kosten per dag. Prijzen kunt u zien in de zoek en boek module

Betalen

Betalen is mogelijk in euro’s en kronen, helaas is pinnen op de camping niet altijd mogelijk. Er zit een pinapparaat in Český Dub, deze kunt u vinden door in Google maps te zoeken op ATM.

Overzicht alle activiteiten

Wilt u weten wat er zoal op de camping te doen is? Download de app om het hele overzicht te kunnen zien.

Impressie faciliteiten
Plattegrond en Street view
kampeerplaats tsjechie
Gratis Parkeren

Parkeren kan op de aangewezen plaatsen

Gratis Wifi

Gratis 1 GB per dag, u kunt meer bijkopen

Auto opladen

U kunt bij de receptie toegang krijgen tot de laadpaal

Gemiddelde beoordeling 8,2
Wat zeggen anderen

Wij vinden de natuur belangrijk, u toch ook?

Wat wij doen om natuur op en om de camping te behouden

Afvalvrije Camping

U zult geen prullenbakken op de camping vinden. Afval kan in de blauwe perscontainer aan het begin van de camping

Insecten op de camping

Wij vinden de natuur erg belangrijk daarom zorgen wij voor veel bloemen voor de bijtjes

Schoon drinkwater

Camping 2000 beschikt over een eigen bron en een eigen zuiveringssysteem van het rioolwater

Altijd iets te snacken

Pluk wat fruit! U zult verschillende appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen op de camping vinden

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 25 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

U begint met uw boeking voor een accommodatie of kampeerplaats, hier geeft u aan dat het om een voorkeursplaats gaat en kiest een plek uit op de plattegrond.  U kiest dan een plek uit die voor die periode beschikbaar is op de plattegrond. U ziet dan meteen welke plekken nog meer beschikbaar zijn, zo kunt u alvast de tweede plek uitzoeken maar hier maakt u een aparte boeking voor.

Nadat u de eerste boeking heeft gedaan, doet u een tweede boeking ook met voorkeursplaats. U bent nu verzekerd van twee plekken naast elkaar.

Op de camping is er veel beschutting. Alle plaatsen hebben zon en schaduw. De ene plaats heeft ochtend- en middagzon en de ander middag- en avondzon. Als u op de plattegrond kijkt, dan komt de zon op aan de bovenkant van de plattegrond op en gaat hij onder, onder aan de plattegrond. Als u in de boekingsmodule een voorkeursplaats selecteert staat er bij de pinpoint op de plattegrond of het een plek is met ochtend-/middagzon of middag-/avondzon.

U kunt de prijzen zien in onze zoek en boek module op onze website.

Honden zijn overal aangelijnd toegestaan, in alle accommodaties (niet op bed), behalve in de Safaritenten XXL, Vakantiewoningen en Stacaravans.

Scroll naar boven