Bungalowtent Sahara

Wat u wilt weten

Extra informatie Bungalowtent Sahara 

De volledig ingerichte Sahara bungalowtent is helemaal van deze tijd met een oppervlakte van 25m2, een 2 persoonsbed en twee eenpersoonsbedden met 2 onderschuifbedden. Het is wel heel comfortabel kamperen met de volledig ingerichte keuken, tafels met stoelen en een tuinset inclusief parasol.

Faciliteiten

Geschikt voor

Alle plaatsen hebben aan tenminste één zijde groene beplanting. Voor deze plaatsen kunt u gebruikmaken van de gezamelijke sanitairgebouwen, voor douchen wordt er gebruik gemaakt van een “Druppel”. Ook is er privé sanitair bij te boeken in de Zoek en boek module hieronder, mits nog beschikbaar.

De plaatsen zijn autovrij, u kunt uw auto op de aangewezen parkeerplaatsen parkeren. U kunt kiezen uit plaatsen met ochtend- of avondzon, hiervoor kunt u de plattegrond raadplegen. Voor de Bungalowtent Sahara bent u verplicht bedlinnen af te nemen.

Upgrades

Babypakket: Bed en kinderstoel.
Keukenlinnen: 2 keukenhanddoeken, 2 theedoeken.
Handdoekenpakket: 1 kleine en 1 grote handdoek.
Vuurkorf: te huur per dag.
Extra tentje: zelf mee te nemen, kosten per dag.
Bedden opmaakservice: Bij aankomst opgemaakte bedden.

Prijzen kunt u zien in de zoek en boek module hieronder

Faciliteiten camping

Onder andere: badminton, tafeltennis, zwembad, biljart & pool, speeltuintjes, sanitairgebouwen, stortplaats chemisch toilet, kindersanitair
privé sanitair, baby wasgelegenheid, wasserette
mindervalide sanitair, afwasplaatsen, restaurant,
mini supermarkt, ontbijtservice waar je broodjes kunt bestellen via de Camping 2000 app.

Boeken

Impressie Bungalowtent Sahara
Plattegrond en Street view
familie camping tsjechie plattegrond
Bungalowtent-SV-300x300
Kom langs op Camping 2000!
Gemiddelde beoordeling 8,2
Wat zeggen anderen

Prijzen en boeken

Algemeen

De “Druppel” is een sleutelhanger waar u tegoed op kunt laden. Hiermee kunt u tegen 20 Tsjechische Kronen 5 minuten douchen. Borg: 20,- euro. Overgebleven tegoed krijgt u terug bij inleveren.

Bij het zwembad bevindt zich een restaurant waar u terecht kunt voor ijsjes, snacks, pizza’s, burgers, salades, cocktails en entertainment. Bij de minimarkt kunt u terecht voor enkele broodnodige boodschappen.

In de Camping 2000 app kunt u broodjes bestellen die ’s ochtends vers door de bakker worden geleverd. Ook ziet u hierin informatie over de omgeving en het activiteitenprogramma van de camping.

Op Camping 2000 zult u geen prullenbakken vinden. U kunt uw vuilniszakken kwijt in de grote blauwe perscontainer aan het begin van de camping buiten het hek.

Om 22:00 uur sluiten wij het hek naar de camping toe. Auto’s kunnen de camping dan niet meer op of af rijden. Dit doen wij i.v.m. de veiligheid. Mocht u na 22:00 uur met de auto bij de camping aankomen of weg willen? Dan kunt u de auto buiten het hek parkeren en via het loophek de camping betreden/verlaten. Wij maken geen uitzonderingen om het hek na 22:00 uur te openen.

Veelgestelde vragen

De receptie is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Waarom Camping 2000?

Uitstekende Faciliteiten

Camping 2000 beschikt over onder andere een zwembad, sanitairgebouwen en vele verschillende accommodaties.

Familiecamping

Leuk voor jong en oud. Altijd wat te doen voor de allerkleinsten maar ook de ouders kunnen zich prima vermaken.

Prachtige omgeving

De camping ligt midden in de natuur. Wandel, fiets of step om de natuur te ontdekken!